נגישות
  • ניווט בעזרת מקלדת
  • התאמה לעוורי צבעים (גווני שחור/לבן)
  • התאמה לכבדי ראיה (צבעוניות הפוכה)
  • פונט נגיש
  • AAA
  • ביטול הנגישות (תצוגה רגילה)
  • נוסף לסל קניות:

המוצר התווסף בהצלחה

פירות היום

פירות היום

אננס, מנגו, ליצ'י, פסיפלורה, רימון, קוקוס, קובו, פטאיה, סברס, תאנים, אבטיח, נקטרינה, קיווי, ענבים ועוד..

כשרות

00:00:00

לקבלת הזמנות להיום

10% הנחה למזמינים באתר

שייק פירות אקזוטי – טעם מושלם

לפני שנעבור למתכון רצינו להוסיף כמה מילים על בלנדרים לשייקים. יש מגוון בלנדרים שמתאימים להכנת שייקים (או סמוז'יס אם אתם מעדיפים). תוכלו למצוא בלנדרים בגדלים שונים ובדרגות מחירים שונות. אם אתם רוצים להשקיע ומתכוונים ששייקים יהפכו לחלק מחייכם, אנחנו ממליצים שתשקיעו בבלנדר טוב. בלנדר שיהיה חזק מספיק להכנת שייקים עם קרח ושיהיה עמיד לאורך זמן. מעבר לכך, אנחנו ממליצים על שימוש בבלנדר ואקום, ששומר על נוגדי החמצון הטבעיים של הפירות שלרוב הולכים לאיבוד במהלך ההכנה בבלנדרים רגילים. כך תיהנו מכל היתרונות הבריאותיים בנוסף לטעם המושלם.

ועכשיו... למתכון:

שייק פירות אקזוטי

שייק זה מתאים ליום קיץ חם, למסיבת בריכה או לאירוח. הוא טעים, טעים, טעים ויהיה טעים עוד יותר אם תקפיאו את הפירות כמה שעות לפני ההכנה. 

רכיבים (ל-2 כוסות):

1 כוס של תותים או פטל (ניתן להשתמש בשילוב של שניהם)

1 בננה בינונית טרייה או קפואה

1/3 כוס של "בשר" קוקוס (לא חייב)

1 כוס של חלב קוקוס

1 כוס של מנגו חתוך

1 – 1.5 כוסות של מיץ אננס טרי

זרעי (גרגירי) וניל ממקל אחד

אופציונאלי:

ניתן להוסיף כ-2 כפיות של פשתן

ניתן להוסיף גם כחצי כוס של אננס טרי חתוך לקוביות

ניתן להוסיף גרנולה לקישוט

ניתן להוסיף 1 קיווי חתוך

הכנה:

  1. הוסיפו את התותים/פטל, בננה, בשר הקוקוס וחלב והקוקוס. ערבלו עד שמתקבל מיץ אחיד ללא גרגירים. מזגו את המיץ לשתי כוסות.
  2. שטפו את הבלנדר והוסיפו את חתיכות המנגו, מיץ האננס וזרעי הווניל. ניתן להוסיף עוד מיץ אננס כדי לדלל את התרכובת. מזגו את המיץ שבבלנדר מעל המיץ שבכוסות והשתמשו בכפית ארוכה כדי לערבב אותם. תערבבו קצת, אל תגזימו, אנחנו רוצים לראות את ההבדלים בצבעים.
  3. אם אתם רוצים, הוסיפו שיפוד פירות. לקחו שיפוד עץ רגיל והוסיפו את קוביות האננס, הוסיפו חתיכת קיווי לשפת הכוס ואפשר גם להוסיף פשתן או גרנולה לקישוט. השתמשו בקש או בכפית כדי לשתות או לאכול את זה!

בונוס: מתכון לדקירי תות

אחרי שנהנינו משייק טעים ובריא, נעבור למשהו הרבה יותר מושחת ואלכוהולי. זהו מתכון קלאסי שמושלם לאירוח. הוא קל יחסית ותמיד כיפי.

60 – 90 מ"ל רום לבן (4 – 6 כפות)

חצי כף של מיץ ליים (7 מ"ל)

כף מיץ תפוזים (15 מ"ל)

2 כדורים של סורבה תות

3 תותים (שטופים, קטומים ובלי עלים)

תות חתוך לקישוט (אופציונאלי)

הכנה:

שימו את הרום, מיץ הליים, מיץ התפוזים, הסורבה והתותים בבלנדר. ערבלו בעוצמה נמוכה. הוסיפו לכוסות עם קרח והגישו מייד. ניתן לקשט עם תותים חתוכים בשפת הכוס.

תיהנו!